​Medlem af Dansk Byggeri

og også dækket af Byg Garanti

Indhent tilbud på telefon 26 42 62 87 eller kontakt os på info@hpbrolaegning.dk

Mange års erfaring

Finalist i "Årets brolægger"

5 ud af 5 i anmeldelser

Gratis tilbud tilbydes

Tagrenovering af alle typer tag inklusive tagrender

Trænger dit tag til en kærlig hånd? Det kan enten være i form af en tagrenoveringeller lægning af nyt tag. Uanset hvad står Entreprenør HP og Brolægning klar med professionel hjælp. Vi er et kompetent firma med mange års erfaring inden for tagarbejde. Vi servicerer kunder i og omkring Farum, Hillerød og i resten af Nordsjælland samt København.

Vi tilbyder en professionel tagrenovering, der forhindrer vand og fugt i at trænge ind under taget. Vi renoverer alle tagtyper samt tagrender med en specialforsegling, der tætner små og store sprækker. Med tætningen undgår du omfattende og dyre vandskader, slitage på mørtelunderstrygningen og du opnår en bedre isolering. Resultatet bliver færre udgifter til vedligehold og bedre mulighed for udnyttelse af tagetagen.

Hvad koster et nyt tag?

Vi kan også hjælpe med lægning af nyt tag, hvor der er behov for det. Den nøjagtige pris på nyt tag afhænger af flere forskellige faktorer. Det kommer blandt andet an på, hvilken tagtype du kunne tænke dig samt tagets areal. Vi gør altid vores for at give enhver kunde en så billig pris som muligt uanset opgaven. 

Flere års erfaring har gjort os til specialister inden for tagrenovering og lægning af tag. Taget er det vigtigste værn mod klimaet, og du kan spare tusindvis af kroner ved at opdage selv mindre utætheder, så større skader dermed ikke udvikles med tiden. Derfor kan det altså godt betale sig at få foretaget en tagrenovering.

Vores kendskab til de mest moderne teknikker gør os i stand til at vurdere, om dit tag kan nøjes med en mindre tagreparation, eller om der er behov for en større udskiftning. Vi tager dig altid med på råd, så vi sammen kan finde den mest optimale løsning.

Kontakt os for flere oplysninger om tagrenovering

Med en veludført tagrenovering kan du trygt stole på, at dit tag holder tæt i mange år. Skal vi sammensætte et uforpligtende tilbud på renovering af tag hos dig, så er du velkommen til at kontakte os med det samme.

Vi kan kontaktes på telefon: 26 42 62 87 eller på mail: info@hpbrolaegning.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Ønsker du et uforpligtende tilbud?

Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud på din brolægningsopgave.

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Entreprenør HP & Brolægning ApS

Paltholmterrasserne 74A

3520 Farum - Se rutevejledning

Telefon: 26 42 62 87

E-mail: info@hpbrolaegning.dk

E-mail: faktura@hpbrolaegning.dk

Vi er medlem af:​

Rådgivning og vejledning: 26 42 62 87