Mange års erfaring

Finalist i "Årets brolægger"

5 ud af 5 i anmeldelser

Gratis tilbud tilbydes

​Brolægger i København og omegn – Kvalitet til yderst lave priser

Skal du have lagt fliser, sten eller anden form for underlag? Få en professionel fagmand til at gøre det for dig. Entreprenør HP & Brolægning har stor erfaring med brolægning på Amager og i København, og vi gør arbejdet ordentligt – hver gang.


Store som små projekter varetager vi med professionalisme og faglig stolthed. Hvis du har brug for inspiration eller forslag til anlægsløsninger, sparrer vi gerne.

Typer af brolægning i København og omegn

Entreprenør HP & Brolægning laver alt fra anlægning af indkørsler til fliselægning på terrasser. Du vælger naturligvis selv materialet, som du ønsker belægningsarbejdet udført i:

  • Betonfliser
  • Granitbrolægning
  • Naturstensbelægning
  • Chaussébrolægning
  • Knoldebrolægning

Hvert materiale har sine fordele og særlige udtryk, som sætter præg på omgivelserne og medvirker til det samlede indtryk.​

​Vi deler gerne ud af vores erfaring som brolægger på Amager og i København og rådgiver om valg af materialer til dit projekt.

Overlad det tunge arbejde af belægning til os og nyd resultatet

Brolægningsarbejde kræver styrke, udholdenhed og præcision. Det er de færreste, som har forudsætningerne for selv at løfte den tunge opgave med belægning af indkørsel og terrasse, for bare at nævne et par eksempler. Vælg Entreprenør HP & Brolægning i København, hvis du vil slippe for det hårde arbejde. Vi har gennem arbejdet som brolægger i bl.a. København og på Amager oparbejdet viden og kundskaber til at skabe resultater, du aldrig selv vil kunne opnå. Vores erfaring og professionelle udstyr forvandler på kort tid dine omgivelser til smukt lagte underlag, som du kan glæde dig over i mange år fremover.

Få et tilbud på en brolægger i København – Kvalitet til yderst lave priser

Lad os høre om dit projekt – så kommer vi med et uforpligtende tilbud på opgaven. Kontakt os ved at anvende formularen her på siden eller ring på telefon 26 42 62 87. Oplev med dine egne øjne kvaliteten og glæden ved at overlade anlægsarbejdet til Entreprenør HP & Brolægning , din professionelle brolægger i København.

Ønsker du et uforpligtende tilbud?

Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud på din brolægningsopgave.

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Entreprenør HP & Brolægning ApS

Paltholmterrasserne 74A

3520 Farum - Se rutevejledning

Telefon: 26 42 62 87

E-mail: info@hpbrolaegning.dk

E-mail: faktura@hpbrolaegning.dk

Rådgivning og vejledning: 26 42 62 87