Mange års erfaring

Finalist i "Årets brolægger"

5 ud af 5 i anmeldelser

Gratis tilbud tilbydes

Asfaltering for private og erhverv

​Har du brug for at få udført professionel asfaltering? Så er du kommet til det helt rigtige sted. Hos Entreprenør HP & Brolægning i Farum asfalterer vi nemlig for private såvel som erhvervskunder i Hillerød, hele København og omegn samt Nordsjælland, og vi gør det endda til en ganske fordelagtig pris.

​Vi klarer alle former for asfaltarbejde

Det kan for eksempel være, at du har en indkørsel, du gerne vil have asfalteret, eller det kan være, at virksomhedens parkeringsanlæg trænger til ny asfaltering. Uanset hvilken opgave du har, og hvor omfattende den er, står vi til rådighed med vores store ekspertise.

Hvad koster asfaltering?

Vores priser på asfaltering afhænger blandt andet af, hvor stort et areal der skal asfalteres, og om du har nogle specielle ønsker til udførslen af opgaven. Uanset hvad er du dog altid meget velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud, yderligere information, eller hvis du har nogle spørgsmål omkring vores arbejde.

Du kan med fordel ringe til os på telefon 26 42 62 87, men du kan også skrive til vores e-mail info@hpbrolaegning.dk, hvis det passer dig bedre. Så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt for at aftale nærmere omkring et tidspunkt, hvor vi kan komme ud og besigtige opgaven. Vi glæder os til at høre!

Ønsker du et uforpligtende tilbud?

Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud på din brolægningsopgave.

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Entreprenør HP & Brolægning ApS

Paltholmterrasserne 74A

3520 Farum - Se rutevejledning

Telefon: 26 42 62 87

E-mail: info@hpbrolaegning.dk

E-mail: faktura@hpbrolaegning.dk

Vi er medlem af:​

Rådgivning og vejledning: 26 42 62 87